Osmanlı Mutfağından Günümüze: Mutancana I Sofra

Mutancana yemeği hangi gün ve öğünlerde tercih edildi?

Sümeyye Baltacı'nın sunumuyla Sofra ilk bölümüyle sizlerle...

00:00 Sofra
03:00 Domates Türk mutfağına nasıl girdi?
06:30 Mutancana yemeği hangi gün ve öğünlerde tercih edildi?
13:20 Osmanlı mutfağında hangi yağlar kullanılırdı?
18:00 Osmanlı mutfak kültüründe şerbetlerin yeri
22:00 Nar-ı Denk Şerbeti
27:00 Türk mutfağına tatlı kültürü ne zaman girdi?

DİĞER PROGRAMLAR

TÜMÜ
-->
Hayata Dokunmak
-->
Peygamberlerimizin İzinden
-->
Cuma Sohbeti
-->
Bayram Sohbetleri
-->
Kürsü
-->
Ayraç
-->
Nihat Hatipoğlu ile Kur'an ve İnsan
-->
Kendini Bilmek
CANLI YAYINA MESAJ GÖNDER